ЗА НАС

КОИ СМЕ НИЕ

НАШАТА ИСТОРИЯ

Адел Ленс е независима компания с доказан опит в производството на висок клас оптични лещи за очила. Господин Джем Челеби и г-н Муамер Чалъшкан имат над 30 години опит в оптичната индустрия. Обединявайки своя опит и знания, проектират своята обща цел за иновативно бъдеще в оптичният бранш. През годините от свето създаване до сега, дружеството израства и създава фабрики, работещи с висок клас производствени машини и технологии от последно поколение *грижа за очите*. Като една от най-големите компании в тази сфера, Адел Ленс носи и голяма отговорност за високото качеството на продуктите, които произвежда. Компанията е в тясно сътрудничество със световни лидери, производители на материали и технологии за подобряване на зрението. Иновациите са наш приоритет!

Наясно сме с високите изисквания на оптичните специалисти.Нови очни болести,дигитален свят ,всякакви вреди към очното здраве. Желаейки да дадем най-доброто на крайният потрбител,изградихме проект специално разработен за АделЛенс  ,,FULL AUTOMATIC LINE,,от водещите фирми Satisloh и OptoTech.

Първата изградена- напълно роботизирана линия в Източна Европа и Турция !

Освен -*грижа за очите* , в началото на 2023г Адел ленс предприе стъпка и към ново начинание “грижа за очилата”.
Създаде проект за изграждане на три линии за изработка на

“кутия за съхранение на оптични и слънчеви очила”.
Фабрика ,,Optiworld,, вече е реалност . Успехите на Адел Ленс са резултат от тясната връзка , между мениджърите и всички служители в компанията. Към момента фирмата има 270 служители във фабриките и 74 дистрибутори в цял свят. 

НАШИТЕ КЛИЕНТИ ЗА НАС

Ползвам слънчеви стъкла от Аделленс. Благодаря ви ! Винаги много прецизни
Г. ПЕТРОВ
From Sofia,Bulgaria
Всичките ми стъкла от вас са невероятни. И Батман стъклата. Имате голямо въображение.Благодаря!
IV.Jivkov
From Sofia, Bulgaria
Thank you Adellens!!
Terry
From Japan
Благодаря ви Аделленс.Детето се чувства превъзходно !
Д.Христов
From Sofia Bulgaria